Skrevet 09 Mar, 2017 kl 08:48 i Inspirasjon
0 kommentarer

SE VÅRE TOILLATE TILBUD!

Lørdag 11. mars braker det løs med TOILLDAG på Carma, og allerede nå kan du ta en sniktitt på de TOILLATE tilbudene du kan benytte deg av! Det blir eksklusive merkevarer til RÅ priser - dette er dagen du virkelig kan gjøre et kupp. MEN du må være rask - her er det første kvinne til mølla som gjelder, og de beste kuppene forsvinner først...

 

 

 

Fleischer Couture er kjent for klær av spesielt høy kvalitet, hvor de bruker de beste materialer og hvor dyrevelferd er i fokus. Kombinasjonen mellom funksjonalitet og femininitet sammen med klassisk eleganse, gjør Fleischer sine kolleksjoner til en sikker vinner år etter år! Jakkene er av gåsedun som garanterer varme og gode jakker, med ytterlag som er vannavstøtende.

 

 

 

 

Dette er bare noen av de TOILLATE tilbudene du finner på Carma lørdag - vi vil oppdatere bloggen med flere teasere fram mot lørdag, så STAY TUNED!

 

SEE YOU!

PS! TOILLDAG er kun i fysisk butikk i Trondheim, og tilbudene gjelder kun lørdag 11. mars i butikk mellom kl. 09-18. PS! Bor du ikke i Trondheim? Fortvil ikke, på søndag er det MAGIC SUNDAY i nettbutikken Carma.no - da bør du klikke deg inn for magiske tilbud og kupp!

 

 


Kommentarer (0)

Skriv ny kommentar

  • Husk meg